FORO INTERNACIONAL ACCION CATOLICA INTERNATIONAL FORUM CATHOLIC ACTION
FORUM INTERNAZIONALE AZIONE CATTOLICA FORUM INTERNATIONAL ACTION CATHOLIQUE

Category Archives: Albanie

AC Albania: Incontro a Rragam (Scutari) 20 gennaio 2018

“Sa bukur veprimi katolik” – “Quanto è bella l’Azione Cattolica”

Sipas programit te derguar me pare u zhvillua takimi i veprimitt katolik kombetar ne Rragam Shkoder. Rreth  ores 9 00 mberriten ne Rragam grupi i Lezhes me 11 veta:  moter Gemma Di Stefano, Tonin Frani, Ana Nokaj, Beatrice Qushku, Adelina kola, Brikena Lazri, Age Perkola, Adelient Zefi, Flogert Zefi dhe dy veprimtare te tjera. Grupi…

Read more

AC Rragam (Scutari) – Albania

Capodanno 2018 con gli anziani soli

Pershendetje te gjitheve dhe ju uroj nje vit te ri te mbare e te begate. Pacim te gjithe bekimin e Zotit. Veprimi katolik I Rragamit  na ka pershendetur me disa foto te aktivitetit te tyre me te moshuarit e vetmuar ( me te cilet kane kaluar nje kohe te vlefshme per vititn e Ri). Nje…

Read more